Boka Valles vårvinterveckor hos Skistar nu

Under Valles vinterveckor är skidhyra, skidskola och liftkort/SkiPass gratis för barn till och med 6 år på Skistars anläggningar i Sverige. Bokningen är öppen till och med 15/2 så nu börjar det bli dags att boka upp Valles vårvintervecka.

Under skidsäsongen 2021 ligger Valleveckan, även kallad Valles vårvintervecka, under vecka 15. Då är vårsolen framme och värmer och dagarna är ljusa och långa.

Boende

Vi bor själva alltid i Vasabyn som ligger precis bakom Experium med fantastiskt läge. Barnen älskar det!

Boka Vasabyn i Lindvallen

Några tips inför din bokning

  • Boka skidskola direkt – Valles vårvinterveckor brukar vara populära, speciellt hos familjer med lite mindre barn som ännu inte har skolplikt. Skidskolorna brukar bli uppbokade rätt fort.
  • Boka skidutrustning och få levererat till stugan – Om möjligt, boka att få skidutrustningen levererad till stugan där ni ska bo. Detta gäller inte alla boende men tjänsten har utökats pga Corona så kolla om det ingår för er. I annat fall försöker Skistar sköta utlämning av utrustning utanför uthyrningslokalen.
  • Coronaanpassad semester – Så här i Coronatider är det viktigt att tänka på säkerheten så läs gärna Skistars riktlinjer för Coronaanpassning.

Var gäller Valles vinterveckor hos Skistar?

Valles vinterveckor gäller i Skistars anläggningar i Sälen, Hemsedal, Vemdalen, Trysil och Åre. Tänk på att om man köper skipass i t.ex. Lindvallen Sälen, fungerar det både i Högfjällshotellet, Hundfjället och Tandedalen.

Vi har fler tips på hur du bokar en billig skidresa och hittat ett erbjudande som alla som ska till fjällen borde kolla in.

Så här bokar du Valles vårvinterveckor hos Skistar

För att ta del av Valles vårvinterveckor-erbjudandet behöver du boka boende och köpa minst ett vuxen-SkiPass (4dagar eller längre), men det gäller även om man köper Föräldrapass (skipasset som två vuxna delar på). Gör det mot förmodan inte det, kan man ringa in till kundtjänst så lägger de in rätt priser på din bokning.

Tänk på att barnen måste ha rätt ålder, dvs vara max 6 år gamla, alltså inte ha hunnit fylla 7 år.

När man bokar, behöver man inte nyttja någon specifik kampanjkod utan är kraven uppfyllda går rabatterna automatiskt igenom.

Boka Valles vinterveckor nu

Lämna en kommentar