Hur hittar man billig skidresa?

Ofta gräver en fjällresa djupa hål i plånboken. Men hur hittar och hur får man billig skidresa, eller billigare i varje fall? Vi har hittat ett erbjudande som alla som ska till fjällen borde kolla in.

Det gäller rabatt på boendet och det är Coop som har ett samarbete med Skistar. Som Coop-medlem kan man få upp till 50% rabatt på boendet hos Skistar på destinationerna Sälen, Åre, Vemdalen, Hemsedal eller Trysil.

billig skidresa

Erbjudandet kan kombineras med Valles vinterveckor och Boka tidigt rabatt på SkiPass, vilket är en enorm fördel och inte ofta förekommande för kampanjer av detta slag.

Få upp till 50% medlemsrabatt på utvalt boende när man bokar minst 4 dygn under vecka 15 2021. Erbjudandet är giltigt t.o.m. 28/2-2021.

Läs mer om erbjudandet hos Coop

Billig skidresa men tänk på detta

Det finns en del restriktioner, tex är det inte allt boende som har 50% rabatt. För något år sedan lyckades vi hitta ett bra boende genom denna rabatt. Det blev inte exakt det boendet vi hade tänkt oss, men med så mycket billigare valde vi att boka och skidresan blev fantastiskt bra.

Vidare gäller att för att kunna utnyttja erbjudandet krävs att man köper minst ett vuxen-SkiPass (giltighet 4 dagar eller längre) vid samma bokningstillfälle.

Erbjudandet gäller endast för bokningar under vecka 15, men lyckligtvis är det då Skistar har sin Vallevecka under våren.

Lämna en kommentar