Sälen på sommaren: Valle Kids Club

Redo för sommaräventyr i Sälen med Valle kids club nu till sommaren? Skistar lanserar sin sommarsatsning för 2021 med klubbar för barn 4-9 år, under veckorna 26-32.

Många av oss känner igen snögubben Valle som är skistars maskot för barnaktiviteter. Under varje vecka under vintersäsongen besöker han skidskolegrupperna, vilket brukar vara ett populärt inslag för barnen under skidsemestern.

Nu satsar Skistar mer på sommarsäsongen med aktiviteter för barn i Valle Kids Club. Barnen kommer troligtvis få träffa Valle även under sommaren.

Valle Kids Club innebär att barn 4-9 år, får gå på fjälläventyr med ledare och lära sig massor av fjällen och naturen samtidigt som de har roligt. Detta är en ny satsning från Skistar med premium sommaren 2021 och det går att boka från mars.

Varje dag i Valle Kids Club får barnen ett nytt hemligt uppdrag – för att lösa det ger sig barnen ut på en fjällutflykt tillsammans med en trygg ledare. Genom lekar, samarbete och Valles lustfyllda utmaningar och uppdrag lär sig barnen om fjällens djur och växter och hur vi tar hand om oss själva och vår natur. 

Boka Valle Kids Club

Mer information och bokning på Skistar.

Sälen på sommaren

Sälen är så mycket mer än skidor och det är väldigt glädjande att Skistar väljer att prioritera sommarsäsongen med allt vad fjällvärlden har att erbjuda. Vi får återkomma till fler aktiviteter som Skistar väljer att satsa på under sommaren men kan konstatera att det finns mycket att göra i Sälen på sommaren:

Lämna en kommentar